Ruokaa, juomaa & tunnelmaa

Ruokanautintoja tunnelmallisessa ravintolassamme

Upeassa vanhassa juhlasalissamme nautitaan aamiaisen lisäksi myös kausi-illallisia, juhlapäivälounaita ja -päivällisiä.
Juhlasali ja pienempi kabinettitila muuntautuvat sopivasti perhejuhlien, erilaisten ryhmien ja yritysten tapahtumien viettoon.
Kesäaikaan Puutarhabistrossamme voi tunnelmoida omenapuun alla järvimaisemia ihaillen

 

Juomalasit

Lahjakortti ravintolaan

Myymme lahjakortteja ravintolapalveluumme nyt postitse. Ilahduta itseäsi, puolisoasi tai ystävää Hospitzin lahjakortilla. Lahjakortin voi käyttää ravintolassamme esimerkiksi kesän oopperapäivällisille tai Hospitzin Puutarhabistroon terassille.

OHJEET TILAUKSEEN
Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin. Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi ja postiosoitteesi ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottoomme info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Poikkeusolojen takia emme myy lahjakortteja hotellillamme tällä hetkellä. Kiitos sinulle, Hospitzin liiketoiminnan tukemisesta näin hulluina aikoina ja tervetuloa nauttimaan kun aika on sille sopiva!

Juhlat ja yksityistilaisuudet

Juhlasalimme ja viereinen yläkabinetti soveltuvat yhdessä tai erikseen juhlapaikaksi niin perhejuhliin kuin yhdistysten ja yritysten tarpeisiin.

Menuvaihtoehdot kokouksiin ja juhliin on mahdollista koota kausilistasta tai
räätälöidä tarpeen mukaan ravintolamme muista menuista. Hospitzin menut 2019 »

Juhlat Kokoukset

Oopperapäivällinen ja Yöbuffet

Oopperajuhlien aikaan tarjoamme esitysiltoina kaksi juhlabuffeen kattausta. Oopperapäivällisen ennen esitystä klo 15.30 alkaen ja Yöbuffetin oopperan jälkeen klo 22.00. Ravintolan venepöydässä tarjoillaan monia suomalaisia kaloja, laadukkaita lihoja ja raikkaita salaatteja. Lämmin pääruoka ja jälkiruoka kahvia, aveceja, hyviä viinejä ja muita juomia unohtamatta.

Illlalliset soveltuvat hyvin ryhmille mutta myös pienemmille seurueille, suosittelemme varausta etukäteen. Vuoden 2020 oopperakauden menut julkaistaan keväällä.

Oopperakattaukset

Puutarhabistro

Puutarhabistron ja kesäterassin väki kiittää asiakkaitamme kesästä 2019 ja avaamme jälleen kesälle 2020!

Puutarhan  vanhan omenapuun alla on ihana nauttia helppoa ja kesäistä bistroruokaa raikkaiden juomien kera.
Terassillamme on noin 100 asiakaspaikkaa, joista katettuna noin 40.