Ruokaa, juomaa & tunnelmaa

Ruokanautintoja tunnelmallisessa ravintolassamme

Upeassa vanhassa juhlasalissamme nautitaan aamiaisen lisäksi myös kausi-illallisia, juhlapäivälounaita ja -päivällisiä.
Juhlasali ja pienempi kabinettitila muuntautuvat sopivasti perhejuhlien, erilaisten ryhmien ja yritysten tapahtumien viettoon.
Kesäaikaan Puutarhabistrossamme voi tunnelmoida omenapuun alla järvimaisemia ihaillen

 

Puutarhabistro - Kesäterassi

Puutarhabistromme ja kesäterassimme avautuu 1. kesäkuuta 2020! Tervetuloa!

Puutarhan  vanhan omenapuun alla on ihana nauttia helppoa ja kesäistä bistroruokaa raikkaiden juomien kera. Terassillamme on noin 100 asiakaspaikkaa, joista katettuna noin 40.

Huolehdimme ravintolan henkilökunnan ja asiakkaidemme turvallisesta työnteosta ja asioinnista terassillamme. Saavuthan sinäkin paikalle terveenä.

Terassillemme myös lemmikit ovat tervetulleita! Kaikille karvaisille on tarjolla vettä, koirat voivat lisäksi nauttia vaikka annoksen koiraolutta tai herkullisia luita, terassin oman koiramenun antimia!

Puutarhabistro KESÄMENU 2020

Juomalasit

Lahjakortti ravintolaan

Myymme lahjakortteja ravintolapalveluumme nyt postitse. Ilahduta itseäsi, puolisoasi tai ystävää Hospitzin lahjakortilla. Lahjakortin voi käyttää ravintolassamme esimerkiksi Hospitzin Puutarhabistroon terassille.

OHJEET TILAUKSEEN
Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin. Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi ja postiosoitteesi ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottoomme info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Kiitos sinulle, näin tuet myös Hospitzin liiketoimintaa näinä hulluina aikoina! Tervetuloa nauttimaan kun aikaa on!

Juhlat ja yksityistilaisuudet

Juhlasalimme ja viereinen yläkabinetti soveltuvat yhdessä tai erikseen juhlapaikaksi niin perhejuhliin kuin yhdistysten ja yritysten  kokous- ja tapahtumatarpeisiin.

Menuvaihtoehdot kokouksiin ja juhliin on mahdollista koota kausilistasta tai räätälöidä tarpeen mukaan ravintolamme muista menuista. Hospitzin menut »

Juhlat Kokoukset

Oopperapäivällinen ja Yöbuffet

Oopperajuhlien aikaan tarjoamme esitysiltoina kaksi juhlabuffeen kattausta. Oopperapäivällisen ennen esitystä klo 15.30 alkaen ja Yöbuffetin oopperan jälkeen klo 22.00. Ravintolan venepöydässä tarjoillaan monia suomalaisia kaloja, laadukkaita lihoja ja raikkaita salaatteja. Lämmin pääruoka ja jälkiruoka kahvia, aveceja, hyviä viinejä ja muita juomia unohtamatta.

Illlalliset soveltuvat hyvin ryhmille mutta myös pienemmille seurueille, suosittelemme varausta etukäteen. Vuoden 2021 oopperakauden menut julkaistaan ensi keväänä. Varaukset info@hospitz.com.

Oopperakattaukset 2021