Ruokaa, juomaa & tunnelmaa

Ruokanautintoja tunnelmallisessa ravintolassamme

Upeassa vanhassa juhlasalissamme nautitaan aamiaisen lisäksi myös kausi-illallisia, juhlapäivälounaita ja -päivällisiä.
Juhlasali ja pienempi kabinettitila muuntautuvat sopivasti perhejuhlien, erilaisten ryhmien ja yritysten tapahtumien viettoon.
Kesäaikaan Puutarhabistrossamme voi tunnelmoida omenapuun alla järvimaisemia ihaillen

 

Pyhäinpäivän viiden ruokalajin illallinen

Hotelli Hospitzissa nautitaan lokakuun lopussa pyhäinpäivän aikaan upea viiden ruokalajin illallinen. Luvassa kauden makuja monipuolisesti. Viisi ruokalajia ovat:  Tatti • Kyyhky • Siika • Mallaspossu • Suklaa

Pyhäinpäivän 5 ruokalajin illallinen 30.10.2020 klo 18.30
49 eur/hlö
Varaa pöytä yhteydenottolomakkeella tai info@hospitz.com tai p. 015 515 661
Lämpimästi tervetuloa!

venebuffet

Isänpäivälounas

Isä, isi, iskä, pappa, vaari, ukko ja faija. Rakkaalla on monta nimeä. Juhlistamme isänpäivää tarjoilemalla mahtavan isänpäivälounaan. Juhlapäivän noutopöytä katetaan kylmän pöydän kalaa eri muodoissa, raikkaita salaattia ja chorizo-pasta ja loimulohi-perunasalaattia. Pääruuaksi yrteillä maustettua porsaan sisäfilettä, artesaanimakkaraa ja suppilovahverokastiketta ja jälkiruuaksi suklaamoussekakkua.

Semmoinen setti, että koko perhe varmasti nauttii.

Isänpäivän lounas sunnuntaina 8.11.2020 klo 12.00
45€/hlö
(alle 12 vuotta 1€ / ikävuosi)

Varaa pöytä yhteydenottolomakkeella tai info@hospitz.com tai p. 015 515 661
Lämpimästi tervetuloa!

Joulun tunnelmaa

Hauskin aika vuodesta on pian täällä! On aika viettää tämän erikoisen vuoden päätöstä yhdessä ja nauttia upeasta ruuasta.

Meillä Hospitzissa vietät mukavat pikkujoulut. Joulukuussa tarjoilemme myös joululounaita. Lisäksi kauttamme voit ostaa myös joulun makuja omaan kotiisi, joulumyynti käynnistyy myöhemmin syksyllä.

Joulun aika 2020

Juhlat ja yksityistilaisuudet

Juhlasalimme ja viereinen yläkabinetti soveltuvat yhdessä tai erikseen juhlapaikaksi niin perhejuhliin kuin yhdistysten ja yritysten  kokous- ja tapahtumatarpeisiin.

Menuvaihtoehdot kokouksiin ja juhliin on mahdollista koota kausilistasta tai räätälöidä tarpeen mukaan ravintolamme muista menuista. Hospitzin menut »

Juhlat Kokoukset

Puutarhabistro - Kesäterassi

Puutarhabistromme ja kesäterassimme avautuu jälleen ensi kesänä! Tervetuloa!

Puutarhan  vanhan omenapuun alla on ihana nauttia helppoa ja kesäistä bistroruokaa raikkaiden juomien kera. Terassillamme on noin 100 asiakaspaikkaa, joista katettuna noin 40.

Terassillemme myös lemmikit ovat tervetulleita! Kaikille karvaisille on tarjolla vettä, koirat voivat lisäksi nauttia vaikka annoksen koiraolutta tai herkullisia luita, terassin oman koiramenun antimia!

Puutarhabistro

venebuffet

Venebuffet jälleen ensi kesänä 2021

Hospitzin venepöytä lastataan jälleen ensi vuonna
Ravintolan venepöydässä tarjoillaan monia suomalaisia kaloja, laadukkaita lihoja ja raikkaita salaatteja. Lämmin pääruoka ja jälkiruoka kahvia, aveceja, hyviä viinejä ja muita juomia unohtamatta.

Oopperajuhlien aikaan esitysiltoina tarjoillaan päivällisbuffet klo 15.30-19.00 ja yöbuffet esityksen jälkeen n. klo 22.00. Illalliset soveltuvat hyvin ryhmille mutta myös pienemmille seurueille, suosittelemme varausta etukäteen, vastaanotamme varauksia jo ensi kesään.

Pöytävaraukset info@hospitz.com

Juomalasit

Lahjakortti ravintolaan

Myymme lahjakortteja ravintolapalveluumme nyt postitse. Ilahduta itseäsi, puolisoasi tai ystävää Hospitzin lahjakortilla. Lahjakortin voi käyttää ravintolassamme esimerkiksi Hospitzin Puutarhabistroon terassille.

OHJEET TILAUKSEEN
Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin. Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi ja postiosoitteesi ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottoomme info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Kiitos sinulle, näin tuet myös Hospitzin liiketoimintaa näinä hulluina aikoina! Tervetuloa nauttimaan kun aikaa on!