Yövy auvoisasti

Hospitzistä löydät huoneen makuusi

Meiltä löytyy 21 yksilöllisesti sisustettua huonetta 1 – 4:lle henkilölle. Huonepaikkoja on tarjolla yhteensä 50. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, hiustenkuivaaja, WC, suihku sekä Rituals ja Dermosil Living kylpytuotteet.  Aamiainen kuuluu hintaan.  Ilmainen WiFi!

Huomioikaa, että kaikki huoneemme ovat savuttomia ja meillä ei valitettavasti ole hissiä. Lemmikit ovat sallittuja osassa huoneista.

Syyslomailua rennoimmillaan

Syyslomailua rennoimmillaan

Syksyinen Savonlinna kutsuu rentoutumaan! Nauti kiireettömästä päivistä ja tervetuloa nauttimaan hemmottelun hetkiä Savonlinnaan Hotelli Hospitziin, Kauneuskeskus Ruususeen ja ihanille ostoksille Muotitalo Pukiin.

  • Yöpyminen yksityisen huoneen rauhassa Hotelli Hospitzissa tarjoushintaan
  • Henkilökohtainen kutsu(t) ostoksille Muotitalo Pukiin ja -25% edun ostosten loppusummasta
  • Hemmotteleva ja rentouttava kauneushetki etuhintaan Kauneuskeskus Ruususessa. Ihana kauneushetki 139 € tai Rentouttavat kauneushetki 99 €**
  • Runsas hotelliaamiainen
  • Tunnin yksityinen saunavuoro hotellin saunassa
  • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 13.00

**Kauneuskeskus Ruususen kauneushetket varataan erikseen suoraan www.ruusunen.info/ p. 0400959477.
Ihana kauneushetki sisältää kasvohoidon, jalkojen hieronnan, meikin ja pikakampauksen. Rentouttava kauneushetki sisältää kasvohoidon, lymfahoidon jaloille, käsien kuorinnan ja hieronnan.

Varaa huone kampanjakoodilla: SYYSLOMA
Hinnat voimassa lokakuun loppuun!

Varaa huone
Majoituslahjakortti

Majoituslahjakortti

Myymme lahjakortteja nyt postitse. Ilahduta itseäsi, puolisoasi tai ystävää Hotelli Hospitzin lahjakortilla, jonka voi käyttää hotellissamme yöpymiseen tai ravintolassamme esim. kesän oopperapäivällisille tai Hospitzin Puutarhabistroon terassille. Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin.

OHJEET TILAUKSEEN
Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi postiosoitteineen ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottomme sähköpostiin info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Poikkeusolojen takia emme myy lahjakortteja hotellillamme tällä hetkellä. Kiitos sinulle, Hospitzin liiketoiminnan tukemisesta näinä hulluina aikoina ja tervetuloa nauttimaan kun aika on sille sopiva!

Varaa huone
2HH, erillisvuoteet

2HH, erillisvuoteet

Yksilölliset huoneet sijaitsevat 3. kerroksessa sekä puutarhakerroksessa. Näkymä on joko Linnankadulle tai puutarhaan. Puutarhakerroksessa sijaitseviin huoneisiin saa tuoda lemmikkejä.

Varaa huone
2HH, parivuode

2HH, parivuode

Yksilölliset huoneet sijaitsevat pääasiassa kerroksissa ja niistä on näkymä Linnankadulle. Yksi tämän tyypin huone sijaitsee puutarhakerroksessa ja siinä myös lemmikin majoittuminen on sallittua.

Varaa huone
2HH, parivuode ja parveke

2HH, parivuode ja parveke

Huoneet sijaitsevat kerroksissa ja niissä on ylellinen sisustus. Parvekkeella voi nauttia kauniista järvimaisemasta.

Varaa huone
Yksiö, parivuode

Yksiö, parivuode

Tämä huoneisto sijaitsee puutarhakerroksessa. Siinä on tilava kylpyhuone ja pieni keittiötila, jossa on keittomahdollisuus sekä jääkaappi.

Varaa huone
1-2HH, 140cm vuode

1-2HH, 140cm vuode

Kaksi huoneista sijaitsee puutarhakerroksessa ja niihin saa tuoda myös lemmikkejä. Kolmas pieni kahden hengen huone sijaitsee 3. kerroksessa. Huoneissa on 140 cm leveä vuode. Huone soveltuu parhaiten yhden hengen yöpymiseen.

Varaa huone
3HH, runkosängyt

3HH, runkosängyt

Huoneet sijaitsevat kerroksissa ja niistä on näkymä Saimaalle. Molemmissa huoneissa on runkosängyt, joista kaksi on asetettu parisängyksi ja yksi on erillisvuoteena. Näissä huoneissa on tilava kylpyhuone.

Varaa huone
4HH, erillissängyt

4HH, erillissängyt

Nämä perhehuoneet sijaitsevat kerroksissa ja niissä on kaksi erillistä huonetta. Tilavaan kylpyhuoneeseen on kulku etummaisesta huoneesta. Toisesta huoneesta on näkymä Saimaalle.

Varaa huone