Yövy auvoisasti

Hospitzistä löydät huoneen makuusi

Meiltä löytyy 21 yksilöllisesti sisustettua huonetta 1 – 4:lle henkilölle. Huonepaikkoja on tarjolla yhteensä 50. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, hiustenkuivaaja, WC, suihku sekä Rituals ja Dermosil Living kylpytuotteet.  Aamiainen kuuluu hintaan.  Ilmainen WiFi!

Huomioikaa, että kaikki huoneemme ovat savuttomia ja meillä ei valitettavasti ole hissiä. Lemmikit ovat sallittuja osassa huoneista.

Huonemenu

Huonemenu

Maistuisiko pitkän päivän jälkeen jotain pientä syötävää? Hospitzin huonemenusta saa nyt maittavia rustiikkisia ciabattaleipiä raikkaita smoothieta, hedelmiä ja makeita pikkuleivonnaisia. Aulabaaristamme myös erikoiskahveja ja virvokkeita.

Huonemenutilaukset saapumispäivänä klo 12.00 mennessä verkkohuonevarauksen lisätilauksena tai vastaanotostamme info@hospitz.com, 015 515 661.

Varaa huone
Majoituslahjakortti

Majoituslahjakortti

Myymme lahjakortteja nyt postitse. Ilahduta itseäsi, puolisoasi tai ystävää Hotelli Hospitzin lahjakortilla, jonka voi käyttää hotellissamme yöpymiseen tai ravintolassamme esim. kesän oopperapäivällisille tai Hospitzin Puutarhabistroon terassille. Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin.

OHJEET TILAUKSEEN
Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi postiosoitteineen ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottomme sähköpostiin info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Tervetuloa nauttimaan kun aika on sopiva!

Varaa huone
2HH, erillisvuoteet

2HH, erillisvuoteet

Yksilölliset huoneet sijaitsevat 3. kerroksessa sekä puutarhakerroksessa. Näkymä on joko Linnankadulle tai puutarhaan. Puutarhakerroksessa sijaitseviin huoneisiin saa tuoda lemmikkejä.

Varaa huone
2HH, parivuode

2HH, parivuode

Yksilölliset huoneet sijaitsevat pääasiassa kerroksissa ja niistä on näkymä Linnankadulle. Yksi tämän tyypin huone sijaitsee puutarhakerroksessa ja siinä myös lemmikin majoittuminen on sallittua.

Varaa huone
2HH, parivuode ja parveke

2HH, parivuode ja parveke

Huoneet sijaitsevat kerroksissa ja niissä on ylellinen sisustus. Parvekkeella voi nauttia kauniista järvimaisemasta.

Varaa huone
Yksiö, parivuode

Yksiö, parivuode

Tämä huoneisto sijaitsee puutarhakerroksessa. Siinä on tilava kylpyhuone ja pieni keittiötila, jossa on keittomahdollisuus sekä jääkaappi.

Varaa huone
1-2HH, 140cm vuode

1-2HH, 140cm vuode

Kaksi huoneista sijaitsee puutarhakerroksessa ja niihin saa tuoda myös lemmikkejä. Kolmas pieni kahden hengen huone sijaitsee 3. kerroksessa. Huoneissa on 140 cm leveä vuode. Huone soveltuu parhaiten yhden hengen yöpymiseen.

Varaa huone
3HH, runkosängyt

3HH, runkosängyt

Huoneet sijaitsevat kerroksissa ja niistä on näkymä Saimaalle. Molemmissa huoneissa on runkosängyt, joista kaksi on asetettu parisängyksi ja yksi on erillisvuoteena. Näissä huoneissa on tilava kylpyhuone.

Varaa huone
4HH, erillissängyt

4HH, erillissängyt

Nämä perhehuoneet sijaitsevat kerroksissa ja niissä on kaksi erillistä huonetta. Tilavaan kylpyhuoneeseen on kulku etummaisesta huoneesta. Toisesta huoneesta on näkymä Saimaalle.

Varaa huone