Aamiaisbrunssi ja jazzia

Aamiaisbrunssi ja jazzia
Jazzahtava aamiaisbrunssi sunnuntaina 20.syyskuuta Hospitzissa.
Aamiasbrunssi tarjoilun ohessa esiintyvät jazzlaulaja Reine Rimón yhtyeen Her Hot Papas jäseniä.
Nauti kiirettömästä sunnuntaista maistuvasta aamiaisesta perheen ja ystävien kanssa samalla upeaa musiikkia kuunnellen.
Aamiaisbrunssin tarjoillaan klo 8.00-12.00, hintaan 25€/hlö.
Varaa pöytä info@hospitz.com tai p. 015 515 661
Lämpimästi tervetuloa!

Oopperakausi 2020 ohjelmisto siirtyy ensi vuoteen

Oopperakausi 2020 ohjelmisto siirtyy ensi vuoteen

Savonlinnan Oopperajuhlien vuoden 2020 ohjelmisto pyritään siirtämään sellaisenaan ensi kesään. Myös Hotelli Hospitzin oopperakudelle 2020 varatut huoneet on mahdollista siirtää ensi vuodelle.

Olethan yhteydessä vastaanottoomme info@hospitz.com siirrosta ensi kesään. Lippujen siirto tapahtuu Savonlinnan Oopperajuhlien toimesta lähiaikoina. Toivomme yhteydenottoja sähköpostitse, vastaamme nopeasti.

Hospitzin lahjakortit

Hospitzin lahjakortit

Lahjaongelmat ovat ratkaistu! Ilahduta puolisoasi tai ystävääsi Hospitzin lahjakortilla, jonka voi käyttää yöpymiseen tai ravintolassamme esimerkiksi kesän oopperapäivällisille tai Hospitzin Puutarhabistrossa terassilla.

OHJEET TILAUKSEEN
Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin. Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi postiosoitteineen ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottoomme info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Poikkeusolojen takia emme myy lahjakortteja hotellillamme tällä hetkellä. Kiitos sinulle, Hospitzin liiketoiminnan tukemisesta näinä hulluina aikoina ja tervetuloa nauttimaan kun aika on sille sopiva!

LAHJAKORTIT