Hospitzin historiikki nyt postimyynnissä!

Hospitzin historiikki nyt postimyynnissä!

Hospitzin moninainen historia 1930-luvulta alkaen on koottu nyt upeaksi teokseksi.  Alkuvuodesta julkaistun kirjan voit nyt tilata kotiisi!

Hospitz – Vieraanvaraisuutta vuodesta 1933 syventyy Hospitzin rakennukseen ja tarinoihin seinien sisällä aina rakennustöiden aloittamispäätöksestä avajaisiin sekä sota-ajan järjestelyihin ja yleiseen toimintaan majatalona ja ravintolana vuosien varrella.

Historiikin on koonnut ja kirjoittanut Raija Nuutinen. Kirjaa varten hän on haastatellut niin Hospitzissa työskennelleitä, kuin asuneita henkilöitä ja huolellisesti tutkinut museon arkistoja, vanhoja valokuvia ja muuta materiaalia.

Tilaa nyt Hospitz -Vieraanvaraisuutta vuodesta 1933 suoraan kotiisi!

Hinta 45 eur
sis. alv. ja postikulut

HISTORIIKKI

Hospitzin lahjakortit

Hospitzin lahjakortit

Lahjaongelmat ovat ratkaistu! Ilahduta puolisoasi tai ystävääsi Hospitzin lahjakortilla, jonka voi käyttää yöpymiseen tai ravintolassamme esimerkiksi kesän oopperapäivällisille tai Hospitzin Puutarhabistrossa terassilla.

OHJEET TILAUKSEEN
Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin. Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi postiosoitteineen ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottoomme info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Poikkeusolojen takia emme myy lahjakortteja hotellillamme tällä hetkellä. Kiitos sinulle, Hospitzin liiketoiminnan tukemisesta näinä hulluina aikoina ja tervetuloa nauttimaan kun aika on sille sopiva!

LAHJAKORTIT