Olavinlinnassa soi sittenkin ooppera tänä kesänä

Olavinlinnassa soi sittenkin ooppera tänä kesänä

Olavinlinnaan saadaan sittenkin ooppera- ja operettiesityksiä tänä kesänä.
OperArt Jyrki Anttila tuottaa Savonlinnaan monipuolisen taidekattauksen ja Savonlinnassa kuullaan Mustalaisruhtinatar operetti kolmesti sekä Valkyyria oopperasta 1.näytös ja Tannhäuser oopperasta 3.näytös yhdessä konsertissa.

Mustalaisruhtinatar operetti
TO 23.7.2020 klo 19.00
PE 24.7.2020 klo 19.00
LA 25.7.2020 klo 19.00

Wagnerin lumoissa: Valkyyria ja Tannhäuser oopperailta
SU 9.8.2020 klo 19.00

Lipupuja Lippupisteeltä www.lippu.fi ja R-kioskeista kautta maan.

Hospitzin puutarhassa

Hospitzin puutarhassa

Pikku-Matin pianobaari

Hospitzin puutarhassa esiintyy kesäperjantaisin kanttori-oopperalaulaja Matti Turunen. Pikku-Matiksikin kutsuttu bassolaulaja laulaa kesäterassillamme itse valitsemiaan kesäisiä sävelmiä illan teeman mukaan pianolla säestäen. Juhannusaattoja suvisävelmiä, seuraavana iltana vieraillaan alla skaalan laajan ja sitten kuullaan säveliä maailmalta ja heinäkuun 11.päivä lauantaina kuulemme vielä Pikku-Matin omia suosikkeja.

PE 19.6. klo 17-22 Pikku-Matin juhannus

PE 26.6. klo 18-22 Pikku-Matti alla skaalan laajan

PE 3.7. klo 18-22 Pikku-Matti maailmalla

LA 11.7. klo 18-22 Pikku-Matin parhaat

Lämpimästi tervetuloa!

Pianobaari kaikille avoin ja maksuton.

Puutarhabistromme on auki!

Puutarhabistromme on auki!

Hospitzin Puutarhabistro on avoinna

Puutarhabistron uudistetusta kesämenusta pääset nauttimaan niin tuttuja makuja kuin myös joitain uusia annoksia. Helppoa ja maukasta kesäruokaa, niin kuin sen olla pitääkin ja joka makuun sopien! Palan painikkeeksi paikallisia panimotuotteita, virvokkeita ja baarissamme tehtyjä mocktaileja kannussa tai pienemmissä erissä. Kesäiset kahvit nautit omenapuun alla vaikka ihanaa artesaanijäätelöä samalla maistellen. Terassilla on katettuna parikymmentä paikkaa ja mikäli viima ja kylmyys koettelee, olette tervetulleita ruokailemaan ylös sisälle ravintolasaliimme. Myös lemmikit ovat tervetulleita terassillemme ja koirille on myös tarjolla omaa koiraolutta tai herkkupaloja.

Noudatamme terassillamme yleisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita. Käsidesinfiointiainetta on kaikkien saatavilla. Tulethan meille terveenä ja pidät sopivaa turvaväliä muihin vieraisiimme. Henkilökuntamme ohjeistaa sinua tarvittaessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Hospitzin historiikki nyt postimyynnissä!

Hospitzin historiikki nyt postimyynnissä!

Hospitzin moninainen historia 1930-luvulta alkaen on koottu nyt upeaksi teokseksi.  Alkuvuodesta julkaistun kirjan voit nyt tilata kotiisi!

Hospitz – Vieraanvaraisuutta vuodesta 1933 syventyy Hospitzin rakennukseen ja tarinoihin seinien sisällä aina rakennustöiden aloittamispäätöksestä avajaisiin sekä sota-ajan järjestelyihin ja yleiseen toimintaan majatalona ja ravintolana vuosien varrella.

Historiikin on koonnut ja kirjoittanut Raija Nuutinen. Kirjaa varten hän on haastatellut niin Hospitzissa työskennelleitä, kuin asuneita henkilöitä ja huolellisesti tutkinut museon arkistoja, vanhoja valokuvia ja muuta materiaalia.

Tilaa nyt Hospitz -Vieraanvaraisuutta vuodesta 1933 suoraan kotiisi!

Hinta 45 eur
sis. alv. ja postikulut

HISTORIIKKI

Hospitzin lahjakortit

Hospitzin lahjakortit

Lahjaongelmat ovat ratkaistu! Ilahduta puolisoasi tai ystävääsi Hospitzin lahjakortilla, jonka voi käyttää yöpymiseen tai ravintolassamme esimerkiksi kesän oopperapäivällisille tai Hospitzin Puutarhabistrossa terassilla.

OHJEET TILAUKSEEN
Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin. Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi postiosoitteineen ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottoomme info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Poikkeusolojen takia emme myy lahjakortteja hotellillamme tällä hetkellä. Kiitos sinulle, Hospitzin liiketoiminnan tukemisesta näinä hulluina aikoina ja tervetuloa nauttimaan kun aika on sille sopiva!

LAHJAKORTIT

Oopperakausi 2020 ohjelmisto siirtyy ensi vuoteen

Oopperakausi 2020 ohjelmisto siirtyy ensi vuoteen

Savonlinnan Oopperajuhlien vuoden 2020 ohjelmisto pyritään siirtämään sellaisenaan ensi kesään. Myös Hotelli Hospitzin oopperakudelle 2020 varatut huoneet on mahdollista siirtää ensi vuodelle.

Olethan yhteydessä vastaanottoomme info@hospitz.com siirrosta ensi kesään. Lippujen siirto tapahtuu Savonlinnan Oopperajuhlien toimesta lähiaikoina. Toivomme yhteydenottoja sähköpostitse, vastaamme nopeasti.