Illallista Hotelli Hospitzin ravintolassa

Tule herkuttelemaan Hospitziin myös iltaisin. Hotellimme ravintola tarjoaa illallista loppuviikon iltoina, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Keittiö on auki näinä iltoina 17.00-21.30.

Keittiömestarimme Jussi Kukkonen on rakentanut ravintolamme illallismenut kuukausittain vaihtuviksi kokonaisuuksiksi. Tärkeää on, että raaka-aineet ovat tuoreita ja ajankohtaisia. Katso huhtikuun menu!

Tervetuloa!
Halutessasi voit varata pöydän info@hospitz.com tai p. 015 515 661.

Poikkeus!
Seuraavina päivinä ei tarjota illallista muiden tilausten vuoksi.13.4, 18.4 – 20.4 ja 25.4.

Kupliva toukokuu Hospitzissa

Hotelli Hospitz tarjoaa pullon kuohuviiniä nautittavaksi kahdestaan.

Vietä rauhallinen loma keväisessä Savonlinnassa, upeassa Hotelli Hospitzissa majoittuen. Hotelli sijaitsee Savonlinnan sydämessä Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä Olavinlinnasta ja torilta. Käy kävelyllä Savonlinnan rantabulevardilla ja ihastele järvimaisemia nauttien samalla lasi kuohuvaa. Hotellin huoneet on yksilöllisesti sisustettuja, joissa on ihana rauhoittua ja nukkua hyvin.

Hotellin ravintolassa on tarjolla illallista torstai-, perjantai- ja lauantai-iltaisin. Illallismenut valmistetaan puhtaista, kuukausittain vaihtuvista raaka-aineista. Illalliset myydään erikseen.

Käytä varatessasi koodia: MAY19

***

Tarjoushinta (120 €/huone 1-2 henkeä) sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa ja pullon kuohuvaa huoneessa tai nautittavaksi aulabaarissamme tai terassillamme. Buffetaamiaisen, saunan, wifin ja pysäköinnin.

Vappulounas 1.5.2019

Vappulounas tarjolla Hotelli Hospitzin upeassa juhlasalissa vapunpäivänä 1.5.2019 klo 12.00-15.00

Juhlapäivän buffetlounaalla herkutellaan uudensadon perunoilla ja voilla, lisäksi savulohta ja tillipestoa. Tarjolla on ihania belgialaisia vohveleita parilla eri täytteellä ja useampi keväinen salaatti. Pääruuaksi kuhaa ja pinaattia valkoviini-voikastikkeella. Jälkiruokana lakritsipannacottaa, rahkamunkkeja ja raparperisimaa.

Tämä kaikki nautitaan tietysti juhlaan sopivan kuohujuoman kera tai pitäydytään ravintolan muissa viini- ja juomasuosituksissa. Sään salliessa lasillisen voi nauttia myös terassillamme ja katsella keväisiä maisemia.

Lounasbuffet: 35 eur/ hlö
Lapset 12 vuoteen saakka 1 eur/ikävuosi

Tervetuloa!
Varaa pöytä info@hospitz.com tai 015 515 661
Vahvistamme varaukset sähköpostitse

Äitienpäivälounas 12.5.2019

Äitienpäivää juhlitaan Hotelli Hospitzissa upeassa juhlasalissamme sunnuntaina 12.5.2019 klo 12.00-15.00.

Juhlapäivän buffetlounaalla nautitaan kylmän kala- ja alkupalapöydän antimia ja raikkaita salaatteja. Pääruuaksi sitrusmarinoitua lohta ja jälkiruuaksi raparperi-mansikka britakakkua kahvin tai teen kera. Juhlalounaaalle tarjolla myös siihen sopivat viini- ja juomasuositukset. Sään salliessa lasillisen voi nauttia myös terassillamme ja katsella keväisiä maisemia.

Äitienpäivän lounasbuffet: 45 eur/hlö
Lapset 12 vuoteen asti 1 eur/ikävuosi

Tervetuloa!
Varaa pöytä: info@hospitz.com tai p. 015 515 661
Vahvistamme varaukset sähköpostitse.