Hotelli avataaan 25.toukokuuta!

Hotelli avataaan 25.toukokuuta!

Avaamme hotellin maanantaina 25.toukokuuta!

Varaa huone kätevästi suoraan vastaanotostamme info@hospitz.com tai soittamalla 015 515 661.

Noudatamme hotellissamme yleisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita. Käsidesinfiointiainetta on kaikkien saatavilla. Tulethan meille terveenä ja pidät sopivaa turvaväliä muihin vieraisiimme. Aamiainen tarjoillaan ravintolasalissa lautasannoksina suoraan pöytään.

Tervetuloa!

Puutarhabistro avautuu kesäkuussa!

Puutarhabistro avautuu kesäkuussa!

Avaamme Puutarhabistron 1.kesäkuuta!

Puutarhabistron uudistetusta kesämenusta pääset nauttimaan niin tuttuja makuja kuin myös joitain uusia annoksia. Helppoa ja maukasta kesäruokaa, niin kuin sen olla pitääkin ja joka makuun sopien! Palan painikkeeksi paikallisia panimotuotteita, virvokkeita ja baarissamme tehtyjä mocktaileja kannussa tai pienemmissä erissä. Kesäiset kahvit nautit omenapuun alla vaikka ihanaa artesaanijäätelöä samalla maistellen.Terassilla on katettuna parikymmentä paikkaa ja mikäli viima ja kylmyys koettelee, olette tervetulleita ruokailemaan ylös sisälle ravintolasaliimme.

Noudatamme terassillamme yleisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita. Käsidesinfiointiainetta on kaikkien saatavilla. Tulethan meille terveenä ja pidät sopivaa turvaväliä muihin vieraisiimme. Henkilökuntamme ohjeistaa sinua tarvittaessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Hospitzin historiikki nyt postimyynnissä!

Hospitzin historiikki nyt postimyynnissä!

Hospitzin moninainen historia 1930-luvulta alkaen on koottu nyt upeaksi teokseksi.  Alkuvuodesta julkaistun kirjan voit nyt tilata kotiisi!

Hospitz – Vieraanvaraisuutta vuodesta 1933 syventyy Hospitzin rakennukseen ja tarinoihin seinien sisällä aina rakennustöiden aloittamispäätöksestä avajaisiin sekä sota-ajan järjestelyihin ja yleiseen toimintaan majatalona ja ravintolana vuosien varrella.

Historiikin on koonnut ja kirjoittanut Raija Nuutinen. Kirjaa varten hän on haastatellut niin Hospitzissa työskennelleitä, kuin asuneita henkilöitä ja huolellisesti tutkinut museon arkistoja, vanhoja valokuvia ja muuta materiaalia.

Tilaa nyt Hospitz -Vieraanvaraisuutta vuodesta 1933 suoraan kotiisi!

Hinta 45 eur
sis. alv. ja postikulut

HISTORIIKKI

Hospitzin lahjakortit

Hospitzin lahjakortit

Lahjaongelmat ovat ratkaistu! Ilahduta puolisoasi tai ystävääsi Hospitzin lahjakortilla, jonka voi käyttää yöpymiseen tai ravintolassamme esimerkiksi kesän oopperapäivällisille tai Hospitzin Puutarhabistrossa terassilla.

OHJEET TILAUKSEEN
Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin. Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi postiosoitteineen ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottoomme info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Poikkeusolojen takia emme myy lahjakortteja hotellillamme tällä hetkellä. Kiitos sinulle, Hospitzin liiketoiminnan tukemisesta näinä hulluina aikoina ja tervetuloa nauttimaan kun aika on sille sopiva!

LAHJAKORTIT

Oopperakausi 2020 ohjelmisto siirtyy ensi vuoteen

Oopperakausi 2020 ohjelmisto siirtyy ensi vuoteen

Savonlinnan Oopperajuhlien vuoden 2020 ohjelmisto pyritään siirtämään sellaisenaan ensi kesään. Myös Hotelli Hospitzin oopperakudelle 2020 varatut huoneet on mahdollista siirtää ensi vuodelle.

Olethan yhteydessä vastaanottoomme info@hospitz.com siirrosta ensi kesään. Lippujen siirto tapahtuu Savonlinnan Oopperajuhlien toimesta lähiaikoina. Toivomme yhteydenottoja sähköpostitse, vastaamme nopeasti.