Hotelli Hospitzin omistaja vaihtuu

Hotelli Hospitzin omistaja vaihtuu

Hotelli Hospitzin omistaja vaihtuu

 Hotelli Hospitzin hotelli- ja ravintolatoimintaa Savonlinnassa yli 4 vuotta pyörittänyt Wivilla Oy on saanut uuden omistajan. Kalevi Korjalan, Anne Timbergin ja Kalevi Korjalan neljän lapsen omistama yhtiö on myyty Järvisydän Oy:n ravintolapäällikkönä toimineelle Mikhail Kurepinille.

”Hospitz on viimeisen neljän vuoden aikana mennyt koronavuosista huolimatta vahvasti eteenpäin ja teimme vuonna 2021 voitollisen tuloksen. Ostaessamme Hospitzin liiketoiminnan tarkoituksena oli, että 4-5 vuoden päästä vetovastuu siirtyy perheen piirissä nuoremmille. Nyt yhteinen päätös oli kuitenkin yrityksen myyminen. Olemme erittäin tyytyväisiä, että uudeksi yrittäjäksi ja toiminnan kehittäjäksi tulee Järvisydämessä toiminut Mikhail Kurepin ” sanoo Wivillan väistyvä hallituksen puheenjohtaja Kalevi Korjala.

”Olen erittäin iloinen sekä intoa täynnä Wivilla Oy:n kaupasta ja valmiina viemään Hospitzin seuraavalle tasolle. Kunnioitan sekä arvostan paikan historiaa ja sitä, että Hospitz säilyy perheyrityksenä jatkossakin. Minulla on liki kymmenen vuoden kokemus ravintolatoiminnasta vaativissa paikoissa eri puolilla Suomea” toteaa Wivilla Oy:n uusi omistaja Mikhail Kurepin.

Lisätietoja: Kalevi Korjala 0400 156848, Mikhail Kurepin 040 8284093