jOulun tunnelmaa

Juhlan aikaan

Hauskin aika vuodesta on pian täällä! Aika viettää erikoisen vuoden päätöstä yhdessä ja nauttia upeasta ruuasta.

Wanha Savonlinna on oikea joulukaupunginosa ja tunnelma ihanan lämmin Linnankadulla! Meillä Hospitzissa vietät mukavat pikkujoulut, nautit upeista joululounaista, puuroaamiaisista ja vielä helpotat jouluvalmistelujasi tilaamalla joulun herkkuja keittiöstämme.

Joululounas Hospitzissa

Joulukuussa ravintolassamme tarjoillaan juhlavat lounaat.

Joululounas Hospitzin noutopöydästä arkisin 7.-16.12.2020  klo 11.00-14.30

Juhlava lounas sisältää jouluisen kylmäpöydän antimia; kaloja, joulukinkkua ja raikkaita salaatteja, rukiiset karjalanpiirakat ja munavoita. sekä päivittäin vaihtuvat pääruoka ja jälkiruoka. Katso tarkempi päivittäinen menu>>

29 EUR/HLÖ

Pöytävaraukset: ravintola@hospitz.com  p. 015 515 661

Joululounas

Jouluinen aamiainen

Perjantaina 18. joulukuuta nautitaan jouluinen aamiainen.

Hospitzin runsas buffetaamiainen on tuunattu jouluun ja tunnelmallinen aamiaishetki tarjoaa rauhallisen joulun ajan alkamisen. Tervetuloa!

16,50 EUR/HLÖ

Pöytävaraukset: ravintola@hospitz.com  p. 015 515 661

Joulumyynti

Tilaa ja nauti helposti joulun juhlavia herkkuja Hospitzin tapaan.

Keittiömme valmistaa joulupöydässä maistuvia erilaisia kaloja, sinappia, sipulihilloketta,  jouluisia salaatteja. Myynnissä myös rukiisia karjalanpiirakoita ja noutopäivänä myös talon hapanjuurileipää.

Tilaa herkut viimeistään 14.12. mennessä
Nouto keskiviikkona 23.12. klo 12.00-17.00 välisenä aikana

Linkki Tilauslomake Google Forms>>
Tai lataa Joulumyynti 2020 ja tilaa tuotteet p. 015 515 661, ravintola@hospitz.com

JOULUMYYNTI

paketti

Joululahjavinkit

Meillä on sinulle kaksikin lahjavinkkiä, Hospitzin historiikki-kirja kertoo Linnankadun ja hotellin elämästä 1930 luvulta tähän päivään. Kirja sopii hyvin tiedonjanoiselle. Lahjakortti rauhoittumiseen ja yksilölliseen yöpymiseen tai ravintolaamme ilahduttaa varmasti ketä tahansa ja on käytettävissä vuoden 2021 loppuun.

OHJEET TILAUKSEEN
Hospitzin historiikki 45 eur, (sis.postikulut). Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin. Lähetä sähköpostissa vastaanottoomme info@hospitz.com omat yhteystietosi ja postiosoitteesi ja haluamasi lahjakortin summa.  Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Pikkujoulut Hospitzissa

Hauskin aika vuodesta on pian täällä! Aika viettää erikoisen vuoden päätöstä yhdessä ja nauttia upeasta ruuasta.

Meillä Hospitzissa vietät mukavat pikkujoulut. Valittavananne on iso juhlasali tai pienempi yläsalin kabinetti. Kysy lisää ja sovitaan teille parhaiten sopiva ajankohta ja tarjoilut. Isommille ryhmille on tarjolla Keittiömestarin tai Kisällin pikkujoulumenut: Joulumenut>>

Ota yhteyttä ravintola@hospitz.com  tai 015 515 661