2HH, Deluxe

2HH, Deluxe

Kaunis parvekkeellinen kahden hengen huone. Huoneet sijaitsevat kerroksissa. Huoneissa on oma parveke ja näkymät puutarhaan sekä Saimaalle.

Varaa huone
2hh Superior

2hh Superior

Tilavat kahden hengen  Superior huoneet. Huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa, josta on näkymä Linnankadulle ja puutarhakerroksessa, josta on näkymä järvelle sekä mahdollista yöpyä lemmikin kanssa. Puutarhakerroksen huoneessa on lisäksi pieni keittiötila.

Varaa huone
2HH, Small double

2HH, Small double

Soma yhden tai kahden hengen huone.  Huoneissa on 140 cm leveä vuode. Huoneita on sekä kolmannessa kerroksessa että puutarhakerroksessa, joissa voi yöpyä lemmikin kanssa.

Varaa huone
2HH, Standard Double

2HH, Standard Double

Standard kahden hengen huone parisängyllä. Huoneisiin kuuluu 160 cm sänky ja niistä on näkymä Linnankadulle. Huoneet sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa ja niistä on näkymä Linnankadulle.

Varaa huone
2HH, Twin room

2HH, Twin room

Kahden hengen huone erillisvuoteilla. Huoneisiin kuuluu kaksi 90 cm sänkyä,  TV, kylpyhuone ja suihku sekä hiustenkuivaaja ja kylpytuotteet. Standard huoneissa on näkymä Linnankadulle ja niissä on  lisäksi kirjoituspöytä.

Varaa huone
3HH Standart

3HH Standart

Huoneet sijaitsevat kerroksissa ja niistä on näkymä Saimaalle. Molemmissa huoneissa on runkosängyt, joista kaksi on asetettu parisängyksi ja yksi on erillisvuoteena. Näissä huoneissa on tilava kylpyhuone.

Varaa huone
4HH, Standard erillissängyt

4HH, Standard erillissängyt

Neljän hengen perhehuone erillisvuoteilla.  Kerroksissa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä huonetta. Tilavaan kylpyhuoneeseen on kulku etummaisesta huoneesta. Puutarhakerroksen huoneessa voi majoittua lemmikin kanssa ja siellä on oma sisäänkäynti Linnankadulle.

Varaa huone
Lemmikkiystävälliset huoneet

Lemmikkiystävälliset huoneet

Olemme lemmikkiystävällisiä ja otamme jopa vastaanotossamme vastaan märkiä pusuja koirilta tai ainakin jaamme auliisti tervetuliaisrapsutukset. Puutarhakerroksemme huoneet soveltuvat lemmikin kanssa matkailuun. Sieltä on erillinen sisäänkäynti, joista pääsee kätevästi ulos ja Savonlinnan lenkkipoluille.

Kesäterassillamme Hospitzin puutarhabistrossa on lemmikeille tarjolla aina raikasta vettä ja oma menu, josta herkuttelevat karvakorvat voivat valita koiraolutta tai pieniä herkkupaloja.

Varaa huone
Huonemenu

Huonemenu

Maistuisiko pitkän päivän jälkeen jotain pientä syötävää? Hospitzin huonemenusta saa nyt Talon Grillattu Club Sandwich & Parmesaani Ranksalaiset hinnalla 20€ / ateria. Aulabaaristamme myös erikoiskahveja, viineja, olutta ja virvokkeita.

Huonemenutilaukset  verkkohuoksen lisätilauksena tai vastaanotostamme info@hospitz.com /  015 515 661.

Varaa huone
Majoituslahjakortti

Majoituslahjakortti

Myymme lahjakortteja nyt postitse. Ilahduta itseäsi, puolisoasi tai ystävää Hotelli Hospitzin lahjakortilla, jonka voi käyttää hotellissamme yöpymiseen tai ravintolassamme esim. kesän oopperapäivällisille tai Hospitzin Puutarhabistroon terassille. Lahjakortin voit valita haluamallasi summalle 30 eurosta ylöspäin.

OHJEET TILAUKSEEN
Lähetä sähköpostissa omat yhteystietosi postiosoitteineen ja haluamasi lahjakortin summa vastaanottomme sähköpostiin info@hospitz.com. Vahvistamme tilauksen sinulle sähköpostitse ja ohjeistamme maksun suhteen.

Tervetuloa nauttimaan kun aika on sopiva!

Varaa huone